Inloopavond donderdag 15 juni Driebergen

Na de zomer starten we weer met een uitgebreid aanbod aan trainingen en lotgenotengroepen voor mensen met angst-, dwang-, en hyperventilatieklachten.

We merken gedurende het jaar dat er vaak veel vragen zijn over de precieze inhoud van deze trainingen en of het wel iets zou kunnen zijn voor patiënten of naasten. Daarom kunnen geïnteresseerden informatie inwinnen op onze inloopavond.

Datum inloopavond: Donderdag 15 juni
Adres: Hoofdstraat 122, Driebergen.
Tijd: Tussen 19.30 en 21.00 uur kunt u binnenlopen.

Informatie en persoonlijk advies van trainers

U kunt advies inwinnen en er is gelegenheid om de trainers te spreken. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

De trainers van de volgende trainingen zullen aanwezig zijn:
Mindfulness
Sociale angst en vaardigheden
Zelfhulp bij angstklachten
Andere kijk
Ouders en partners

Alle trainingen zullen in september van start gaan in Driebergen. De Zelfhulp training is, behalve in Driebergen, ook in Alkmaar. Op deze zelfde avond is er een inloopavond Zelfhulp in Alkmaar. Meer info kunt u opvragen via trainingen@adfstichting.nl De Lotgenotencontactgroepen starten, behalve in Driebergen, ook nog op 15 andere plaatsen in Nederland.

Voor meer informatie kunt u van maandag tot vrijdag tussen 9 en 13.30 uur bellen met 0343 52103 of u kunt mailen naar trainingen@adfstichting.nl

Inloopavond donderdag 15 juni Driebergen