Hyp, het magazine van de NHS

Sinds de samenwerking met de Angst Dwang en Fobie stichting hebben we een mooi full color magazine! Boordevol artikelen, persoonlijke verhalen, de nieuwste  behandelmethoden en nog veel meer.

Artikelen van de Hyp ook digitaal beschikbaar

Als lid kunt u alle artikelen ook online lezen. U wordt dan doorgelinkt naar de ADF site, waar u zowel de artikelen van de Vizier als de Hyp kunt lezen, nadat u heeft ingelogd op de ADF site. Heeft u als lid nog geen inlogcode? Stuur ons dan een mail. Kijk rechts op de afbeelding voor een inkijkexemplaar.

Lees hier het artikel uit de HYP over hyperventilatie

Hyperventilatie, een onbegrepen klacht?
Een Utrechtse huisarts en het Nederlandse HuisartsenGenootschap leggen uit hoe zij hyperventilatie diagnosticeren en behandelen.

Heeft u interesse, maar bent u nog geen lid?
Dan kunt u zich hiervoor aanmelden of meer informatie opvragen.
Als lid steunt u onze patiëntenvereniging en ontvangt u het blad thuis. Voor €45.- bent u voor het hele jaar lid. Sommige ziektekostenverzekeringen vergoeden het lidmaatschap.

Inkijkexemplaar Hyp, lente 2015