De Nederlandse Hyperventilatie stichting (NHS)

De Nederlandse Hyperventilatie Stichting is een landelijke non-profit patiëntenorganisatie voor mensen met hyperventilatie en paniekklachten.

Onze kerntaken zijn:

•     Voorlichting
  •     Lotgenotencontact
  •     Belangenbehartiging.

Samenwerkingsverband ADF stichting

Onlangs zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de ADF stichting. Gezien het feit, dat deze patiëntenvereniging al vele jaren voorlichting geeft op het gebied van allerlei angsten vonden wij dit een mooie gelegenheid om de krachten te bundelen.

Deze samenwerking levert veel voordelen op:

• We kunnen gebruik maken van elkaars expertise
  • Leden en donateurs van de NHS kunnen gebruik maken van het forum en behalve uitwisseling met lotgenoten over persoonlijke ervaringen, gratis vragen stellen aan een deskundige.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan relevante thema bijeenkomsten of activiteiten, zoals bijvoorbeeld de Durfdag die de ADF stichting onlangs heeft georganiseerd en die een groot succes was.
  • We hebben een mooi full color magazine gekregen: de HYP is nu samen gebundeld met de Vizier, het blad voor leden van de ADF stichting. Hier zijn al veel positieve reacties op gekomen!

Hyp, het magazine van de NHS