Word lid

Vergoeding lidmaatschap
Voordelen lidmaatschap
Opzeggen lidmaatschap

Uw lidmaatschap is van grote betekenis!

Mede door uw bijdrage kunnen wij meer bekendheid geven aan angst- en dwangklachten en effectieve behandelingenhiervoor. Alleen dankzij ledendonateurs en vrijwilligers is het werk van de NHS mogelijk.
Zeker nu in deze tijd waar de bijdrage van de overheid drastisch is teruggelopen wordt ons werk bedreigd.
Mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers is ons werk nog mogelijk.
Ook donateurs zijn van harte welkom!

Standaard lidmaatschap

Het standaard lidmaatschap kost € 45,- per kalenderjaar, plus eenmalige inschrijfkosten van €7,- Kijk bij uw zorgverzekering of u voor vergoeding in aanmerking komt.
Na binnenkomst van uw betaling ontvangt u van ons een bevestiging van uw lidmaatschap en het kwartaalblad Vizier/Hyp.
Via deze link kunt u zich direct aanmelden.
Indien u lid bent van de NHS kunt u gebruik maken van een aantal voordelen. Lees hier verder.

Vergoeding lidmaatschap

Sommige zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap van een patiëntenvereniging, indien u aanvullend verzekerd bent. Dit staat in uw polis. U kunt ook het overzicht van zorgverzekeraars raadplegen.Hier kunt u zich aanmelden.

Aanmelding lidmaatschap en/of meer informatie

Wilt u eerst meer informatie aanvragen over het lidmaatschap? Onze medewerkers staan u graag te woord.
U kunt contact opnemen via tel 0900-2008711 of per mail
Hier kunt u zich direct aanmelden.

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggen van het lidmaatschap dient u schriftelijk te doen voor 1 november van het lopende jaar.